Пакет Блясък- 490 лева

Ако искате автомобилът Ви да блести, но в същото време не искате да натоварвате бюджета, то това е пакетът подходящ за Вас. С този пакет ще бъдат премахнати леки драскотини, но най-важното, че ще бъдат премахнати оксидация и петна, като същeременно автомобилът ще придобие страхотен блясък.

Измиване на екстериора, дълбоко почистване на лака с клей бар, премахване на леки драскотини, холограми, оксидация и придаване дълбочина на цвета. Полагане японско тефлоново покритие с трайност 12 месеца. Покритието защитава автомобила, като позволява резултата от работата ни да бъде съхранене по-дълго. Освен защитата покритието придава и по-атрактивен вид на автомобила.

Пакет защита екстериор – 690 лева

Измиване на екстериора, дълбоко почистване на лака с клей бар, премахване на леки драскотини, холограми, оксидация и придаване дълбочина на цвета. Полагане на керамично покритие с трайност 12 месеца. Покритието защитава автомобила, като позволява резултата от работата ни да бъде съхранен по-дълго. Освен защитата покритието придава и по-атрактивен вид на автомобила.