Пакет защита ниво 1 – 1100 лева

Всичко от пакет “Защита екстериор”. Тук ще приложим корекция в по-високо ниво, което ще позволи премахването на повече драскотини и придаването на повече блясък за авомобила. Полага се висококачествено керамично покритие с много добра хидрофобност, отблясък и гладкост. Придава дълбочина на цвета. Време за изпълнение на услугата – от два до три работни дни.

Ползи от покритията в този пакет: 2 година защита, висока хидрофобност, UV защита, защита от корозия, защита от химикали, защита от абразивни материали, страхотни самопочистващи се свойства.

Пакет защита защита ниво 2 – 1300 лева

Включва всичко от пакет “Екстериор Защита”. Правим нужното, за да придобие автомобила шоурум вид. Джантите биват детайлно почистени от всички натрупвания на асфалт, сажди и метални частици. Полагане на защитно покритие за джанти. Полагаме професионално защитно покритие Покритие с изключителен отблясък и много голяма хидрофобност, освен това покритието подсилва цвета на автомобила. Време за изпълнение на услугата – от два то четири дни.

Ползи от покритието в този пакет: 3 години защита, висок ъгъл на водоотблъскване, UV защита, защита от корозия, защита от химикали, защита от абразиви, защита от петна от вода и други, изключителен блясък, лесно почистване.

Пакет защита ниво 3 – 1700 лева

Всичко включено в пакет ” Защита ниво 2″. Изваждане на по-дълбоки драскотини. Полагане на изключително издръжливото 3 години защита върху лака на автомобила. Полагане на защитно покритие за джанти с трайност до 1000 километра. Репелент за отблъскване на вода на всички прозорци с трайност до 1 година.

Ползи от покритията в този пакет: 3 години защита, високо водоотблъскване и хидрифобност, страхотна UV защита, защита от корозия, защита от химикали, защита от абразиви, намалява топлинната проводимост, защита от петна от вода и насекоми, лесно почистване. Покритието за джанти предлага за вашите джанти защита, водоотблъскване, UV защита , защита от корозия, защита от химикали, защита от абразиви.

Пакет защита ниво 4 – 1900 лева

Всичко включено в пакет ” Защита ниво 3″. Изваждане на по-дълбоки драскотини. Полагане на изключително издръжливо 5 години защита върху лака на автомобила. Полагане на защитно покритие за джанти с трайност 1 година.

Ползи от покритията в този пакет: предлага 5 години защита, високо водоотблъскване и хидрифобност, страхотна UV защита, защита от корозия, защита от химикали, защита от абразиви, намалява топлинната проводимост, защита от петна от вода и насекоми, лесно почистване. Покритието за джанти предлага за вашите джанти защита, водоотблъскване, UV защита , защита от корозия, защита от химикали, защита от абразиви.

Пакет Премиум – 2500 лева

Пакет Премиум – 2500 лева

Всичко включено в пакет “Защита ниво 2”. Допълнително изваждане на драскотини на 95% процента. Полагане на “Nano Graphene Coating” единственото по рода си такова покритие в България. Чрез него автомобилът придобива неотразим вид. Покритието придава изключителна гладкост, невероятна хидрофобност, много силен отблясък, има самовъстановяващи се свойства и др. Полагане на защитно хидрофобно покритие на всички прозорци с две години трайност. Полагане на защитно покритие за джанти – 2 година защита за джантите.

Ползи от покритията в този пакет: Nano Grapahene Coating предлага 7 години гаранция за защитата на покритето, силно водоотблъскване и изключителна хидрофобност, усилена UV защита, защита от корозия, защита от химикали, защита от абразиви, намаляване на петната от вода, проблем който съществува при по-голямата част от покритията. Това покритие също има бърза дисперсия на топлината и намалена топлопроводимост. Именно топлината е една от основните причини за компрометирането на защитните покрития. Покритието има самовъзстановяващи се свойства, а също така притежава и самопочистващи се такива. За защитното покритие за прозорци : Покритието Ви позволява да шофирате без проблем при пълна яснота, тъй като всичката вода и мърсотия от стъклото изчезва изключително лесно. Водата ще се отблъсква от стъклото Ви дори и при по-ниски скорости.

Пакет Премиум+ – 6300 лева

Всичко включено в пакет “Пакет Премиум”. Допълнително полагане на защитно прозрачно фолио с големи нива на отблясък и самовъстановаващи се свойства на предната част от автомобила (капак, броня, калници, огледала, лента на тавана, “А” колонките до огледалата), полагане на защитно фолио на пиано лака на вратите. 10 години гаранция за фолиото. Цялостен интериорен детайлинг и полагане на защитно покритие за кожата и пластмасите.

Ползи от покритията в този пакет: Защитното фолио предалга най-високо ниво на защита поради голямата дебелина, която има. Освен това фолиото, което ние ползваме предлага изключителни високи нива на отблясък благодарение на специално разработен повърхностен слой. То разполага и със саморегенериращи се свойства, блогодарение на което драскотините изчезват сами. Nano Grapahene Coating предлага 7 години гаранция за защитата на покритето, силно водоотблъскване и изключителна хидрофобност, усилена UV защита, защита от корозия, защита от химикали, защита от абразиви, намаляване на петната от вода, проблем който съществува при по-голямата част от покритията. Това покритие също има бърза дисперсия на топлината и намалена топлопроводимост. Именно топлината е една от основните причини за компрометирането на защитните покрития. Покритието има самовъзстановяващи се свойства, а също така притежава и самопочистващи се такива. За защитното покритие за прозорци : Покритието Ви позволява да шофирате без проблем при пълна яснота, тъй като всичката вода и мърсотия от стъклото изчезва изключително лесно. Водата ще се отблъсква от стъклото Ви дори и при по-ниски скорости.