Пакет защита ниво 1 – 1100 лева

Всичко от пакет “Защита екстериор”. Тук ще приложим корекция в по-високо ниво, което ще позволи премахването на повече драскотини и придаването на повече блясък за авомобила. Полага се висококачествено керамично покритие с много добра хидрофобност, отблясък и гладкост. Придава дълбочина на цвета. Време за изпълнение на услугата – от два до три работни дни.

Ползи от покритията в този пакет: 2 година защита, висока хидрофобност, UV защита, защита от корозия, защита от химикали, защита от абразивни материали, страхотни самопочистващи се свойства.

Пакет защита защита ниво 2 – 1300 лева

Включва всичко от пакет “Екстериор Защита”. Правим нужното, за да придобие автомобила шоурум вид. Джантите биват детайлно почистени от всички натрупвания на асфалт, сажди и метални частици. Полагане на защитно покритие за джанти. Полагаме професионално защитно покритие Покритие с изключителен отблясък и много голяма хидрофобност, освен това покритието подсилва цвета на автомобила. Време за изпълнение на услугата – от два то четири дни.

Ползи от покритието в този пакет: 3 години защита, висок ъгъл на водоотблъскване, UV защита, защита от корозия, защита от химикали, защита от абразиви, защита от петна от вода и други, изключителен блясък, лесно почистване.

Пакет защита ниво 3 – 1700 лева

Всичко включено в пакет ” Защита ниво 2″. Изваждане на по-дълбоки драскотини. Полагане на изключително издръжливото 3 години защита върху лака на автомобила. Полагане на защитно покритие за джанти с трайност до 1000 километра. Репелент за отблъскване на вода на всички прозорци с трайност до 1 година.

Ползи от покритията в този пакет: 3 години защита, високо водоотблъскване и хидрифобност, страхотна UV защита, защита от корозия, защита от химикали, защита от абразиви, намалява топлинната проводимост, защита от петна от вода и насекоми, лесно почистване. Покритието за джанти предлага за вашите джанти защита, водоотблъскване, UV защита , защита от корозия, защита от химикали, защита от абразиви.

Пакет защита ниво 4 – 1900 лева

Всичко включено в пакет ” Защита ниво 3″. Изваждане на по-дълбоки драскотини. Полагане на изключително издръжливо 5 години защита върху лака на автомобила. Полагане на защитно покритие за джанти с трайност 1 година.

Ползи от покритията в този пакет: предлага 5 години защита, високо водоотблъскване и хидрифобност, страхотна UV защита, защита от корозия, защита от химикали, защита от абразиви, намалява топлинната проводимост, защита от петна от вода и насекоми, лесно почистване. Покритието за джанти предлага за вашите джанти защита, водоотблъскване, UV защита , защита от корозия, защита от химикали, защита от абразиви.

Пакет Премиум – 2800 лева

Всичко включено в пакет “Защита ниво 2”. Допълнително изваждане на драскотини на 95% процента. Полагане на “Nano Graphene Coating” единственото по рода си такова покритие в България. Чрез него автомобилът придобива неотразим вид. Покритието придава изключителна гладкост, невероятна хидрофобност, много силен отблясък, има самовъстановяващи се свойства и др. Полагане на защитно хидрофобно покритие на всички прозорци с две години трайност. Полагане на защитно покритие за джанти – 2 година защита за джантите.

Ползи от покритията в този пакет: Nano Grapahene Coating предлага 7 години гаранция за защитата на покритето, силно водоотблъскване и изключителна хидрофобност, усилена UV защита, защита от корозия, защита от химикали, защита от абразиви, намаляване на петната от вода, проблем който съществува при по-голямата част от покритията. Това покритие също има бърза дисперсия на топлината и намалена топлопроводимост. Именно топлината е една от основните причини за компрометирането на защитните покрития. Покритието има самовъзстановяващи се свойства, а също така притежава и самопочистващи се такива. За защитното покритие за прозорци : Покритието Ви позволява да шофирате без проблем при пълна яснота, тъй като всичката вода и мърсотия от стъклото изчезва изключително лесно. Водата ще се отблъсква от стъклото Ви дори и при по-ниски скорости.

Пакет Премиум+ – 6300 лева

Всичко включено в пакет “Пакет Премиум”. Допълнително полагане на защитно прозрачно фолио с големи нива на отблясък и самовъстановаващи се свойства на предната част от автомобила (капак, броня, калници, огледала, лента на тавана, “А” колонките до огледалата), полагане на защитно фолио на пиано лака на вратите.Цялостен интериорен детайлинг и полагане на защитно покритие за кожата и пластмасите.

Ползи от покритията в този пакет: Защитното фолио предалга най-високо ниво на защита поради голямата дебелина, която има. Освен това фолиото, което ние ползваме предлага изключителни високи нива на отблясък благодарение на специално разработен повърхностен слой. То разполага и със саморегенериращи се свойства, блогодарение на което драскотините изчезват сами. Nano Graphene Coating предлага 7 години гаранция за защитата на покритето, силно водоотблъскване и изключителна хидрофобност, усилена UV защита, защита от корозия, защита от химикали, защита от абразиви, намаляване на петната от вода, проблем който съществува при по-голямата част от покритията. Това покритие също има бърза дисперсия на топлината и намалена топлопроводимост. Именно топлината е една от основните причини за компрометирането на защитните покрития. Покритието има самовъзстановяващи се свойства, а също така притежава и самопочистващи се такива. За защитното покритие за прозорци : Покритието Ви позволява да шофирате без проблем при пълна яснота, тъй като всичката вода и мърсотия от стъклото изчезва изключително лесно. Водата ще се отблъсква от стъклото Ви дори и при по-ниски скорости.