Защитно фолио за фарове цени от 160 лева

Полага се висококачествено защитно фолио с гарнция. Фолиото предпазва фаровете от начукване с камъчета, вредните UV лъчи на слънцето, агресивни химикали и други.

Защитно Фолио Интериор (цена при запитване)

Защитно Фолио Интериор (цена при запитване)

Всичко вече описано в пакет “Интериорно освежаване”, като допълнително се полага покритие с 12 месеца трайност на защита. Покритието предпазва от UV лъчи, абразиви, течности и други. Освен защита, то покритието придава и по-атрактивен вид на кожата и пластмасат

Цялостно защитно фолио за автомобил (цена при запитване)

Цялостно защитно фолио за автомобил (цена при запитване)

Фолиото, което предлагаме е от много висок клас и е PRE-CUT, което значи, че е предварително машинно израязано за точният модел автомобил. По този начин се премахва нуждата фолиото да се реже върху автомобила и така се избягват потенциални наранявания. Фолиото предпазва от надирания, камъчета, насекоми, химикали и много други. Това е идеалният начин да защитите боята на автомобила си.

Фолиране на прозорци със затъмняващо и керамично фолио

Фолиране на прозорци със затъмняващо и керамично фолио. (цена при запитване)

Можете да избирате от различни нива на затъмняване на прозорците. Било то на преднaта част от автомобила, задната или цялостно. Също така предлагаме и фолиране с прозрачно керамично фолио, което намалява навлизането на топлина в автомобила през горещите летни дни.