Пакет Интериорно Освежаване – 320 лева

Изключително детайлно почистване на интериора и всеки елемент от него. Използват се висококачествени продукти, което гарантира, че интериора ще бъде почистен в дълбочина и по-възможно най-безопасен начин. Обръща се внимание на всяка част от интериора. Почистваме волана в дълбочина, тъй като всички знаем, че това е най-мръсната част от интериора. Почистваме седалките и всички гънки по тях, почиства се таблото. Полага се интериорен дресинг. Всеки един автомобил постъпил при нас за интериорен детайлинг получава цялостно екстериорно измиване и полагане на защита quick detailer, за да блести и отвън.

Пакет Интериорна Защита – 560 лева

Всичко вече описано в пакет “Интериорно освежаване”, като допълнително се полага покритие с 12 месеца трайност на защита. Покритието предпазва от UV лъчи, абразиви, течности и други. Освен защита, то покритието придава и по-атрактивен вид на кожата и пластмасат

Пакет Интериор Премиум – 750 лева

Всичко включено в предходните два пакета, като освен защита за кожата и пластмасите, то ще се положи и високачествена защита за текстили. Текстилите ще бъдат изпрани и дезинфекцирани, а защитното покритие ще ги пази от вода и други течности и замърсители.