Пакети полагане на защитно фолио

Фарове Полиране + Защитно Фолио

230 до 330ЛЕВА
 • Полираме фаровете и премахваме драскотините по тях, като същевременно им придаваме повече блясък. Полага се защитно фолио с гаранция 7 години. Фолиото предпазва фаровете от наранявания от камъчета, вредните UV лъчи на слънцето, агресивни химикали и други.

Защитно Фолио На Автомобил

Цена след оглед и консултация
 • Фолиото, което предлагаме е от много висок клас и е PRE-CUT, което значи, че е предварително машинно израязано за точният модел автомобил. По този начин се премахва нуждата фолиото да се реже върху автомобила и така се избягват потенциални наранявания. Фолиото предпазва от надирания, камъчета, насекоми, химикали и много други. Това е идеалният начин да защитите боята на автомобила си.
 • Фолиото е с 10 години гаранция и е със самовъзстановяващи се качества.

Полиране + Защитно Фолио Интериор

300 до 400ЛЕВА
 • Полират се всички елементи от интериора, които подлежат на това. След това ги защитаваме с фолио, което има гаранция 7 години. По този начин в бъдещето тези елементи няма да бъдат наранени, зацапани или надрани.

Пакети полагане фолио на прозорци

Затъмняващо Фолио На Задната Част На Автомобила

310 до 410ЛЕВА
 • Полагаме фолио с 10 години гаранция. Може да избирате от различни степени на затъмняване, независимо колко тъмно фолио изберете видимостта отвътре остава перфектна. Фолиото намалява UV лъчите и топлината, които навлизат вътре, което е голям проблем през горещите летни дни.

Прозрачно Керамично Фолио На Прозорците На Предните Врати

220 до 260ЛЕВА
 • Полагаме фолио с 10 години гаранция на предните и страничните прозрорци. Керамичното прозрачно фолио запазва перфектна видимост отвътре и намаля навлизащата толина чувствително.

Пакети интериорен детайлинг

Пакет Интериор Освежаване

250ЛЕВА
 • Изключително детайлно почистване на всеки елемент от интериора. Използват се висококачествени продукти, което гарантира, че интериора ще бъде почистен в дълбочина. Време за изпълнение на услугата – от един до два работни дни.
 • Обръща се внимание на всяка част от интериора. Почистваме волана в дълбочина, тъй като всички знаем, че това е най-мръсната част от интериора. Почистваме седалките и всички гънки по тях, почиства се таблото.

Пакет Интериор Премиум

520ЛЕВА
 • Всичко включено в пакет „Интериор Защита“, като допълнително ще защитим всички пластмасови, кожени и текстилни покрития. Ще използваме високачествени препарати и машини, за да изперем мокетните елементи по пода, а също така и стелките. Време за изпълнение на услугата – от два до три работни дни.
 • Предимства от покритията в този пакет: 1 година защита, отблъсква течности , UV защита, защита от корозия, защита от химикали, лесно почистване, по-малко петна и замърсяване. По-малко притеснения за мокети и текстили в автомобила.

Пакет Интериорна Защита

350ЛЕВА
 • Включва всичко от пакет “ Интериор Освежаване“, като ще положим „ArtDeShine Leather & Plastic Coat“ на седалките. То е защитно покритие за кожа и пластмаса, което защитава за срок от 12 месеца. Време за изпълнение на услугата – от един до два работни дни.
 • Предимства на покритията в този пакет: 1 година защита, отблъсква течности, UV защита, защита от корозия, защита от химикали, лесно почистване, по-малко петна и замърсяване.

Ценови пакети екстериорен детайлинг за любители

Пакет Освежаване

250ЛЕВА
 • Измиване на екстериора, дълбоко почистване на лака с клей бар, премахване на леки драскотини, холограми, оксидация и придаване дълбочина на цвета, с вакса трайност 6 месеца. Време за изпълнение на услугата – 2 работни дни.
 • Ваксата, която използваме ние придават блясък, хидрофобност, улесняват почистването на автомобила. Най-важното свойство е, че защитават автомобилната боя от външните фактори, като размазани насекоми, петна от вода и др.

Пакет Защита Ниво 1

800ЛЕВА
 • Всичко от пакет „Освежаване“. Тук ще приложим корекция в 2 стпъпки, след основната корекция на лака ще използваме полиш паста за допълнителни дълбочина и блясък на боята. Полага се висококачествено керамично покритие с много добра хидрофобност, отблясък и гладкост. Придава дълбочина на цвета. Време за изпълнение на услугата – от два до три работни дни.
 • Ползи от покритията в този пакет: Възползвате се от предимствата на графина на достъпна цена, 1 година защита, висока хидрофобност, UV защита, защита от корозия, защита от химикали, защита от абразивни материали, страхотни самопочистващи се свойства.

Пакет Защита

450ЛЕВА
 • Всичко от пакет „Освежаване“. Защита с тефлоново защитно покиритие с трайност 12 месеца.Време за изпълнение на услугата – от два до три работни дни.
 • Ползи от покритието: Дълготрайна защита, наситен цвят, блясък, хидрофобност, устойчивост на киселини, абразиви и други.

Премиум пакети екстериорен детайлинг

Пакет защита Ниво 2

1100ЛЕВА
 • Включва всичко от пакет „Освежаване“. Допълнително след пастирането ще полираме с паста за изваждане дълбочина на цвета и придаване на повече блясък. Джантите биват детайлно почистени от всички натрупвания на асфалт, сажди и метални частици. Полагане на защитно покритие за джанти. Полагаме „ArtDeShine AYICON V2 Coating“ 24 месечно покритие с изключителен отблясък и много голяма хидрофобност, освен това покритието подсилва цвета на автомобила. Време за изпълнение на услугата – от два то четири дни.
 • Ползи от покритието в този пакет: 2 години защита, висок ъгъл на водоотблъскване, UV защита, защита от корозия, защита от химикали, защита от абразиви, защита от петна от вода и други, изключителен блясък, лесно почистване.

Пакет Премиум

2000 до 2300ЛЕВА
 • Всичко включено в пакет „Защита ниво 3“. Допълнително изваждане на драскотини на 90% процента. Полагане на „Nano Graphene Coating“ единственото по рода си такова покртие в България. Чрез него автомобилът придобива неотразим вид. Покритието придава изключителна гладкост, невероятна хидрофобност, много силен отблясък, има самовъзстановяващи се свойства и др. Полагане на защитно хидрофобно покритие на всички прозорци с една година трайност. Полагаме на защитно покритие за джанти – 1 година защита за джантите.
 • Ползи от покритията в този пакет: Nano Grpahene Coating предлага 5 години гаранция за защитата на покритето, силно водоотблъскване и изключителна хидрофобност, усилена UV защита, защита от корозия, защита от химикали, защита от абразиви, намаляване на петната от вода, проблем който съществува при по-голямата част от покритията. Това покритие също има бърза дисперсия на топлината и намалена топлопроводимост. Именно топлината е една от основните причини за компрометирането на защитните покрития. Покритието има самовъзстановяващи се свойства, а също така притежава и самопочистващи се такива. За защитното покритие за прозорци : Покритието Ви позволява да шофирате без проблем при пълна яснота, тъй като всичката вода и мърсотия от стъклото изчезва изключително лесно. Водата ще се отблъсква от стъклото Ви дори и при по-ниски скорости.

Пакет Защита Ниво 3

1500ЛЕВА
 • Всичко включено в пакет “ Защита ниво 2″. Изваждане на по-дълбоки драскотини. Полагане на изключително издръжливото „ArtDeShine Ceramic Metal Oxide Coating“ 36 месечно защитно покритие върху лака на автомобила. Полагане на защитно покритие за джанти.
 • Ползи от покритията в този пакет: Ceramic Metal Oxide Coatig предлага 3 години защита, високо водоотблъскване и хдрифобност, страхотна UV защита, защита от корозия, защита от химикали, защита от абразиви, намалява топлинната проводимост, защита от петна от вода и насекоми, лесно почистване. „Wheel Coating“ предлага за вашите джанти 1 година защита, водоотблъскване, UV защита , защита от корозия, защита от химикали, защита от абразиви.