Пакети полагане на защитно фолио

Фарове Полиране + Защитно Фолио

230 до 330ЛЕВА
 • Полираме фаровете и премахваме драскотините по тях, като същевременно им придаваме повече блясък. Полага се защитно фолио с гаранция 7 години. Фолиото предпазва фаровете от наранявания от камъчета, вредните UV лъчи на слънцето, агресивни химикали и други.

Защитно Фолио На Автомобил

Цена след оглед и консултация
 • Фолиото, което предлагаме е от много висок клас и е PRE-CUT, което значи, че е предварително машинно израязано за точният модел автомобил. По този начин се премахва нуждата фолиото да се реже върху автомобила и така се избягват потенциални наранявания. Фолиото предпазва от надирания, камъчета, насекоми, химикали и много други. Това е идеалният начин да защитите боята на автомобила си.
 • Фолиото е с 10 години гаранция и е със самовъзстановяващи се качества.

Полиране + Защитно Фолио Интериор

300 до 400ЛЕВА
 • Полират се всички елементи от интериора, които подлежат на това. След това ги защитаваме с фолио, което има гаранция 7 години. По този начин в бъдещето тези елементи няма да бъдат наранени, зацапани или надрани.

Пакети полагане фолио на прозорци

Затъмняващо Фолио На Задната Част На Автомобила

310 до 410ЛЕВА
 • Полагаме фолио с 10 години гаранция. Може да избирате от различни степени на затъмняване, независимо колко тъмно фолио изберете видимостта отвътре остава перфектна. Фолиото намалява UV лъчите и топлината, които навлизат вътре, което е голям проблем през горещите летни дни.

Прозрачно Керамично Фолио На Прозорците На Предните Врати

220 до 260ЛЕВА
 • Полагаме фолио с 10 години гаранция на предните и страничните прозрорци. Керамичното прозрачно фолио запазва перфектна видимост отвътре и намаля навлизащата толина чувствително.

Пакети интериорен детайлинг

Пакет Интериор Освежаване

150 до 220ЛЕВА
 • Изключително детайлно почистване на всеки елемент от интериора. Използват се висококачествени продукти, което гарантира, че интериора ще бъде почистен в дълбочина. Време за изпълнение на услугата – от един до два работни дни.
 • Обръща се внимание на всяка част от интериора. Почистваме волана в дълбочина, тъй като всички знаем, че това е най-мръсната част от интериора. Почистваме седалките и всички гънки по тях, почиства се таблото.

Пакет Интериор Премиум

350 до 500ЛЕВА
 • Всичко включено в пакет „Интериор Защита“, като допълнително ще защитим всички пластмасови, кожени и текстилни покрития. Ще използваме високачествени препарати и машини, за да изперем мокетните елементи по пода, а също така и стелките. Време за изпълнение на услугата – от два до три работни дни.
 • Предимства от покритията в този пакет: 1 година защита, отблъсква течности , UV защита, защита от корозия, защита от химикали, лесно почистване, по-малко петна и замърсяване. По-малко притеснения за мокети и текстили в автомобила.

Пакет Интериорна Защита

260 до 320ЛЕВА
 • Включва всичко от пакет “ Интериор Освежаване“, като ще положим „ArtDeShine Leather & Plastic Coat“ на седалките. То е защитно покритие за кожа и пластмаса, което защитава за срок от 12 месеца. Време за изпълнение на услугата – от един до два работни дни.
 • Предимства на покритията в този пакет: 1 година защита, отблъсква течности, UV защита, защита от корозия, защита от химикали, лесно почистване, по-малко петна и замърсяване.

Ценови пакети екстериорен детайлинг за любители

Пакет Освежаване

550ЛЕВА
 • Измиване на екстериора, дълбоко почистване на лака с клей бар, премахване на леки драскотини, холограми, оксидация и придаване дълбочина на цвета, защита с вакса или детайлър спрей, полагане дресинг на гумите. Време за изпълнение на услугата – от два до три работни дни.
 • При нас можете да изберете различни видове вакси и детайлър спрейове, които да положим на вашият автомобил. Двата вида продукта придават блясък, хидрофобност, улесняват почистването на автомобила. Най-важното свойство е, че защитават автомобилната боя от външните фактори, като размазани насекоми, петна от вода и др.

Пакет Нано Графин За Любители

1000 до 1300ЛЕВА
 • Всичко от пакет „Освежаване“. Тук ще приложим корекция в 2 стпъпки, след основната корекция на лака ще използваме полиш паста за допълнителни дълбочина и блясък на боята. Полага се „ArtDeShine Graphene Beading Express“ едногодишно покритие на графинова основа с много добра хидрофобност, отблясък и гладкост. Придава дълбочина на цвета. Също така ще положим и „ArtDeShine Graphene Window Coating“, което представлява защитно покритие за прозорците на автомобила. Покритието отблъсква водата, намалява навлезлите UV лъчи и намалява отблясъците. Време за изпълнение на услугата – от два до три работни дни.
 • Ползи от покритията в този пакет: Възползвате се от предимствата на графина на достъпна цена, 1 година защита, висока хидрофобност, UV защита, защита от корозия, защита от химикали, защита от абразивни материали, страхотни самопочистващи се свойства. Покритието Ви позволява да шофирате без проблем при пълна яснота, тъй като всичката вода и мърсотия от стъклото изчезва изключително лесно. Водата ще се отблъсква от стъклото Ви дори и при по-ниски скорости.

Пакет Защита

950ЛЕВА
 • Всичко от пакет „Освежаване“. Като допълнение ще положим „ArtDeShine Repellent Express Coating“, което представлява 6 месечно покритие. Време за изпълнение на услугата – от два до три работни дни.
 • Ползи от покритието: Тук говорим за керамично покритие, което значи по-голяма твърдост и по-добра защита спрямо вакси и спрейове. Получавате 6 месечна защита, силна хидрофобност, устойчивост на абразиви, устойчивост на химикали.

Премиум пакети екстериорен детайлинг

Пакет Блясък

1350 до 1550ЛЕВА
 • Включва всичко от пакет „Освежаване“. Допълнително след пастирането ще полираме с паста за изваждане дълбочина на цвета и придаване на повече блясък. Джантите биват детайлно почистени от всички натрупвания на асфалт, сажди и метални частици. Полагаме „ArtDeShine AYICON V2 Coating“ 24 месечно покритие с изключителен отблясък и много голяма хидрофобност, освен това покритието подсилва цвета на автомобила. Време за изпълнение на услугата – от два то четири дни.
 • Ползи от покритието в този пакет: 2 години защита, висок ъгъл на водоотблъскване, UV защита, защита от корозия, защита от химикали, защита от абразиви, защита от петна от вода и други, изключителен блясък, лесно почистване.

Пакет Нано Графин Премиум

2500 до 3500ЛЕВА
 • Всичко включено в пакет „Блясък 2“. Допълнително изваждане на драскотини на 90% процента. Полагане на „Nano Graphene Coating“ единственото по рода си такова покртие в България. Чрез него автомобилът придобива неотразим вид. Покритието придава изключителна гладкост, невероятна хидрофобност, много силен отблясък, има самовъзстановяващи се свойства и др. Полагане на „Graphene Window Coating „, което е изключително хидрофобно покритие на нанографинова основа и ще отблъсне водата от вашите прозорци без проблем. То намалява топлината и отблясъците, които навлизат вътре. Полагаме Artdeshine wheel caoting – 1 година защита за джантите.Ще почистим двигателния отсек и ще положим дресинг на пластмасовите покрития и гумените такива.
 • Ползи от покритията в този пакет: Nano Grpahene Coating предлага 5 години гаранция за защитата на покритето, силно водоотблъскване и изключителна хидрофобност, усилена UV защита, защита от корозия, защита от химикали, защита от абразиви, намаляване на петната от вода, проблем който съществува при по-голямата част от покритията. Това покритие също има бърза дисперсия на топлината и намалена топлопроводимост. Именно топлината е една от основните причини за компрометирането на защитните покрития. Покритието има самовъзстановяващи се свойства, а също така притежава и самопочистващи се такива. За Graphene Window Coating : Покритието Ви позволява да шофирате без проблем при пълна яснота, тъй като всичката вода и мърсотия от стъклото изчезва изключително лесно. Водата ще се отблъсква от стъклото Ви дори и по-ниски скорости.

Пакет Блясък 2

1550 до 1800ЛЕВА
 • Всичко включено в пакет “ Блясък“. Изваждане на по-дълбоки драскотини. Полиране на джантите и полагане на „ArtDeShine Wheel Coat“ 12 месечно защитно покритие върху тях. Полагане на изключително издръжливото „ArtDeShine Ceramic Metal Oxide Coating“ 36 месечно защитно покритие върху лака на автомобила.
 • Ползи от покритията в този пакет: Ceramic Metal Oxide Coatig предлага 3 години защита, високо водоотблъскване и хдрифобност, страхотна UV защита, защита от корозия, защита от химикали, защита от абразиви, намалява топлинната проводимост, защита от петна от вода и насекоми, лесно почистване. „Wheel Coating“ предлага за вашите джанти 1 година защита, водоотблъскване, UV защита , защита от корозия, защита от химикали, защита от абразиви.