Премахване на несъвършенства по екстериора и придаване на блясък

Всеки един любител на автомобилите иска най-доброто за своя. Ако искате боята на вашия автомобил да изглежда, както в мига, в който е излязал от завода, то ние ще направим нужното, за да го приведем в този вид. Използвайки похвати, продукти и машини от най-ново поколение, ще се погрижим да отстраним драскотини от неправилно миене, пътна експлотация и други.Също така ще сторим нужното, за да премахнем петна от вода, смоли,насекоми и други. След нашата намеса автомобилът Ви ще блести отново. Държим да отбележим, че дълбоки драскотини се изкарват по наша прецанка, тъй като понякога те може да се прекалено дълбоки и опита за изкарването им да доведе до компрометиране на боята.

Полагане на защитно екстериорно покритие

След нашата интервенция несъвършенствата по автомобила Ви ще бъдат премахнати, а за да го запазим в този вид, то ще трябва да положим защитно покритие. Защитните покрития варират във вид, свойства, издържливост и цена, но са силно препоръчителни. При нас може да откриете различни видове защитни покрития подходящи за различните нужди, желания и цели.

Едно такова покритие би защитило Вашия автомобил от вредните за боята UV лъчи на слънцето, както и от прах, метални частици, абразиви, корозия и различни видове химикали, които биха могли да попаднат върху Вашия автомобил. Освен тази защита, то едно висококачествено защитно покритие може да защити Вашия автомобил от леки надрасквания от неправилно миене на автомивки или ежедневна употреба. Освен защита за боята от изброените по-горе, то защитното покритие осигурява по-лесно миене, поддръжка на автомобила и висока хидрофобност, което означава, че нищо няма да се задържа върху Вашето превозно средство, а ще бъде отблъсквано от покритието положено от нас. Освен всичко изброено досега висококачественото покритие придава и високи нива на блясък и дълбочина на цвета.

Едно защитно покритие може да трае от няколко месеца до няколко години, зависи от Вас какво ще изберете.

Интериорно почистване

Независимо дали салонът на автомобила е изработен от кожа или плат, то той се цапа и захабява от ежедневната употреба.
Появяват се петна или неприятни миризми в купето. В нашето детайлинг студио ние ще положим усилия да почистим вашия
интериор детайлно, като обърнем внимание и на най-малките неща. Ще използваме висококачествени препарати, за да подсигурим безопасното премахване на всякакви замърсявания. В момента, в който приведем интериора в блестящ вид ще положим защитни и подхранващи продукти по всички видове платове, кожи, пластмасови и други елементи. По този начин ще подновим видът им и ще ги защитим.

Полагане на различни видове фолиа

Mожем да положим защитни и затъмняващи фолиа на Вашия автомобил. Защитното фолио придава най-високата степен на защита на автомобила Ви. За разлика от защитните покрития, които могат да предпазят боята Ви от леки надрасквания и от химикали, то защитното фолио може да предотврати повреди по лака на автомобила от хвърчащи камъчета и по-сериозни надрасквания. Защитното фолио има приложение не само върху боята, но също така и върху фарове, стопове, емблеми и интериорни детайли. Освен защитното фолио можем да положим затъмняващо фолио на прозорците на Вашия автомобил. Това фолио намаля броят UV лъчите навлизащи в купето и по този начин се намалява топлината, която прониква. Така през горещите летни дни в автомобила влиза по-малко топлина. Освен защита, то затъмняващото фолио може да придаде различна визия на автомобила и повече уединение, тъй като видимостта отвън се намалява, докато запазвате перфектна видимост отвътре.

Почистване на двигателен отсек

Двигателният отсек е често пренебрегвана част от автомобила. Не е рядкост да седи мръсен и занемарен. Ние вярваме, че всеки един автомобил заслужава да има чист двигателен отсек. Мнението ни е, че това придава завършен вид на всеки един добре поддържан автомобил.

Поддръжка на автомобил

За да запазите Вашия автомобил във възхитителния вид, в който ще го получите от нас, то ние предлагаме да го поддържаме за Вас. След нашата интервенция автомобилът Ви ще придобие нов вид, но неправилната поддръжка може да заличи резултатите по-бързо от желаното. Ако искате да запазите автомобила си в превъзходно състояние препоръчваме да се възползвате от поддръжката при нас. Съветваме Ви освежаване да се прави на всеки три, шест или поне дванадесет месеца.

Реставрация и боядисване на автомобилна кожа

С времето кожата може да се амортиризира, като това може да се изрази: В протъркване на боята, цепнатини, разкъсвания в кожата и други. Ние можем да предположим реставрация на кожата във Вашият автомобил. Било то седалки, волан или друг кожен елемент ние можем да го реновираме и боядисаме.