ЗА НАС

Кои сме ние и защо го правим?

Ние сме екип от професионалисти. Решени сме да предоставим висококачествени услуги на нашите клиенти. Било то чрез техники на работа, използвани продукти или машини. Използваме най-доброто, за да дадем най-доброто, на което сме способни, на нашите клиенти.

Занимаваме се с детайлинг, защото обичаме автомобилите – те са нашата страст. Вярваме, че всеки трябва да работи, това което обича. Невинаги сме работили в сферата на детайлинга, но откакто го правим сме супер щастливи. Всъщност, каквото и да сме работили преди,то детайлингът и автомобилите винаги са били част от нас, за това решихме, че е крайно време да живеем с това, което ни прави щастливи.

Нашата мисия

Красиви автомобили.

Щастливи клиенти. Работа с кеф.

Търсим ефекта “WOW“, когато дойдете да вземете автомобила си от нас.

Визия

Красиви автомобили – независимо чисто нов или автомобил вече тестван във времето, то ние вярваме, че всеки автомобил има своят чар, история и заслужава да блести, както отвън така и отвътре.

Щастливи клиенти – Вярваме, че трябва да видим усмивка във всеки наш клиент, когато види автомобила си след нашата работа. Затова правим нужното, за да го постигнем.

Работа с кеф – Убедени сме, че само, ако работим с удоволствие и желание, ще видим усмивки на лицата на нашите клиенти, а също и ефекта “WOW”.

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ НАС

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

Свържете се с нас и заявете час за оглед

Оглед се извършва само на предварително измит автомобил, за да можем да направим детайлен оглед.
СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС