София детайлинг студио предлага детайлинг обучение. Обученията са подходящи, както за напълно начинаещи така и за хора, които имат опит, но желаят да го надградят. Предлагаме, както регулярно организирани групови обучения така и индивидуални обучения. Обученията включват теория и практика за работа по есктериора и интериора на автомобила, както и обучения за полагане на керамични покрития и сертифициране към премиум бранда Artdeshine.

 

Освен дейлинг обучения провеждаме и семинари за развитие на детайлинг бизнес. Семинарите могат да бъдат групови, както и индивидуални. Предлагаме и съдействие при цялостно развитие на детайлинг бизнес. Съдействие с изработка на лого, дизайн на студио, подбор на продукти и други. Като вносител на няколко бранда студиото може да предложи добри бизнес цени за стартиращи бизнеси, както и такива с история.

За да проверите кога е следващата група за детайлинг обучение, то просто се свържете с нас или проверете нашата фейсбук страница Sofia Detailing Studio в раздел “Събития”.